Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Freze de zapada combinate

  • Freze de zapada combinate – Echipamente multifunctionale de la TeHnoCenter.ro

Exista anumite echipamente special create pentru activitatile de deszapezire denumite: freze de zapada combinate. Acestea nu sunt niste simple freze, ci echipamente multifunctionale disponibile fie ca motocositoare sau motocultoare si care, conform denumirii lor, se pot combina cu freze sau pluguri de zapada. Cu alte cuvinte, produsele din categoria freze de zapada combinate reprezinta o adevarata investitie datorita faptului ca usureaza considerabil activitatile de indepartare a zapezii (chiar si a suprafetelor inghetate) de pe diferite tipuri de suprafete, indiferent de dimensiunile acestora. Montarea si demontarea accesoriilor este utila si avantajoasa pentru ca faciliteaza la maxim procesul de deszapezire si in plus beneficiati, la achizitia unui singur echipament, de numeroase functii ale frezelor de zapada combinate.

 

TeHnoCenter.ro – Capacitate maxima si rezistenta adecvata echipamentelor profesionale

Datorita partilor componente ale acestor freze, manevrarea lor este facila. Rotile pneumatice permit deplasarea acestor echipamente in conditii extreme pe suprafete mari, iar motoarele Honda sau Kohler sunt foarte performante si fabricate special pentru indepartarea straturilor de zapada in cel mai scurt timp si pentru a spori distanta de aruncare a zapezii datorita turbinelor cu o capacitate ce variaza intre 5.5 si 10 CP in functie de produsul achizitionat.

 

TeHnoCenter.ro - Modele disponibile de freze de zapada combinate

Dintre echipamentele disponibile in cadrul magazinului TeHnoCenter.ro, puteti achizitiona freza de zapada combinata Kohler 411 fabricata de producatorul renumit international – Bertolini – un model de freza foarte eficienta cu o lama frontala de 80 cm, una dintre produsele de top ale magazinului online. Achizitionati motocultor model Kohler 411 pe care se poate monta, printre multe alte accesorii, o freza de zapada sau un plug pentru deszapezire.

 

Echipamente de deszapezire marca Bertolini Motocositoare Bertolini

  • 140 – Cu o dotare standard cu o lama frontala la care se adauga diferite accesorii pentru cresterea randamentului de curatare a zapezii;
  • Motocositoare cu freza de zapada de la Bertolini – Este un motocositor la care se poate instala – ca accesoriu - o freza de zapada de tip standard sau plug de zapada. Are o inaltime de lucru de 50 cm;
  • Motocultor cu freza de zapada Bertolini 411 – Freza de zapada este dotata cu 3 viteze de lucru. In ceea ce priveste distanta de aruncare a zapezii, aceasta se incadreazade intre 5 m si 15 m;
  • Motocultor cu freza de zapada Bertolini 411 Honda – Pe perioada iernii, aceasta freza de zapada este ideala pentru curatarea spatiilor mari, caci are o latime de lucru de 60 cm.

 

TeHnoCenter.ro - Echipamente ingenioase si solutii profesionale

In categoria frezelor de zapada din cadrul magazinului online TeHnoCenter.ro sunt disponibile trei tipuri principale de freze de zapada:

  • Freze de zapada pe benzina;
  • Freze de zapada electrice;
  • Freze de zapada combinate.

 

Oricare dintre produsele disponibile in magazin sunt recomandate pentru eliminarea completa a eforturilor din cadrul activitatilor de deszapezire. Toate produsele dispun de garantie si manual de utilizare, in conformitate cu indicatiile producatorilor internationali, astfel incat este garanta utilizarea lor in conditii de maxima siguranta. Orice achizitie reprezinta o investitie pentru viitor si, prin intermediul acestor produse, orice activitate este realizabila in conditii adaptate profesional celor mai bune solutii din domeniu.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
Ne pare rau, dar in aceasta categorie nu sunt momentan produse.

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: