Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Generatoare trifazate 380 V

Generatoare portabile trifazate 380 V – O sursa de energie ieftina – Solutii profesionale oferite de TeHnocenter.ro

Pentru motoarele trifazate de mare putere si consumatorii industriali, TeHnoCenter.ro va pune la dispozitie o gama variata de generatoare portabile trifazate 380 V. Modelul portabil poate fi transportat cu usurinta oriunde mergeti, fiind principala alegere a celor ce calatoresc cu rulota.

Energie electrica alternativa pentru gospodarie si industrie – generatoare portabile trifazate 380 V

Aceste echipamente de inalta performanta constituie principala sursa de energie alternativa accesibila atat pentru uzul casnic, cat si pentru santier si diverse alte aplicatii industriale. Este important de retinut ca aceste generatoare portabile trifazate 380 V nu pot alimenta niciodata consumatori de tip monofazat. De ce? Generatorul de curent electric trifazat nu furnizeaza intreaga putere generata intr-un singur circuit, ci o va imparti pe cele trei faze, asa cum reiese si din denumirea acestei categorii de generatoare.

 

Tipuri de generatoare portabile trifazate 380 V comercializate de catre TeHno Center

Exista mai multe criterii de selectie a gamei de generatoare portabile trifazate 380 V, care va ajuta sa luati decizia finala mai usor. Asadar, puteti opta pentru generatoare ce functioneaza cu benzina fara plumb sau motorina, ambele variante fiind avantajoase din punctul de vedere al performantei inregistrate. De asemenea, referitor la tipul de pornire al generatoarelor, TeHnocenter va ofera doua optiuni: demaror cu sfoara sau demaror electric, alegerea fiind doar a beneficiarului. Pentru ca design-ul acestor echipamente influenteaza alegerea oricarui client, iata ca exista doua tipuri de structura: carcasa insonorizanta si cadrul deschis.

 

Excelenta si fiabilitate – Generatoare portabile trifazate 380 V de la producatori de top

Calitatea este asigurata in primul rand de producator, cel care stabileste si ierarhia preturilor in functie de caracteristicile produselor reprezentative. TeHnoCenter reuseste sa colaboreze cu cei mai importanti producatori de generatoare portabile trifazate 380 V, printre care Honda, Kipor, AGT, Senci sau Stager. Astfel, orice investitie are garantia calitatii, a durabilitatii si eficientei ridicate, toate produsele comercializate fiind realizate in conformitate cu normele aflate in vigoare, dar si cu cele mai noi trenduri tehnologice la nivel mondial.

 

Exploatare sigura si eficienta termodinamica superioara – Generatoare portabile trifazate 380 V

Decizia achizitionarii unui generator de curent nu este foarte simpla, dat fiind ca exista o multime de modele asemanatoare din punct de vedere tehnic si al dotarilor, dar si preturi destul de variate. Asadar, fie ca doriti generatoare portabile trifazate 380 V pentru a alimenta circuitul electric al unei case de vacanta, fie ca doriti aceste echipamente pentru lucrul pe santier, la TeHnoCenter.ro veti gasi solutia optima. Produsele disponibile fac parte dintr-o generatie moderna, ceea ce le reduce consumul de carburant si maximizeaza capacitatea de functionare. Mai mult, modelele portabile au avantajul unui transport facil, chiar si in cele mai greu accesibile zone. Si desigur, consturile de intretinere sunt minime, iar cele de generare a energiei sunt cat se poate de accesibile.

TeHnoCenter.ro – Un partener de nadejde pentru investitii de durata – Generatoare portabile trifazate 380 V

Indiferent de buget, necesitati sau preferinte, in categoria de generatoare portabile trifazate 380 V exista un model potrivit fiecare profesionist. TeHnoCenter.ro va ofera solutii ieftine, dar performante, precum si asistenta tehnica.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: