Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Motoferastraie - Drujbe

Motofierastraie – Drujbe TeHnoCenter.ro – Productivitate si confort fizic in orice conditii de lucru

De la fierastraie cu lant profesionale, la modele destinate uzului casnic, gama de motofierastraie-drujbe TeHnoCenter se caracterizeaza prin durabilitate, performanta si efcienta. Aceste unelte motorizate se potrivesc oricarui mediu de lucru si sunt deosebit de fiabile.

Motofierastraie –Drujbe de la producatori de top – Performanta la preturi avantajoase

Indiferent ca doriti un fierastrau motorizat pentru gospodarie sau ca faceti parte dintr-o echipa de profesionisti si aveti nevoie de motofierastraie profesionale, TeHnoCenter.ro este magazinul online care va poate satisface chiar si cele mai exigente cerinte. Mai exact, puteti opta pentru modele de motofierastraie-drujbe Stihl sau Efco, doua nume importante de pe piata acestor echipamente nelipsite din industria forestiera, constructii si activitati gospodaresti.

Motofierastraie –Drujbe – Ce clasa se potiveste nevoilor dvs?

TeHnoCenter.ro va intampina cu trei clase de motofierastraie-drujbe, astfel ca va fi mai usor sa gasiti modelul potrivit tipului de activitate pe care il desfasurati. Asadar, puteti opta pentru:

  • Motofierastraie – Drujbe de tip hobby – Acestea sunt destinate activitatilor din gospodarie precum taierea lemnelor de foc sau curatarea copacilor; sunt mai accesibile din punct de vedere financiar si nu au motoare foarte puternice;
  • Motofierastraie - Drujbe profesionale – Aceasta gama este potrivita utilizatorilor care vor sa efectueze majoritatea sarcinilor dintr-o gospodarie, dar si profesionistilor; puterea motorului este cuprinsa intre 2-6 cp, rezultatele obtinute fiind excelente;
  • Motofierastraie - Drujbe industriale – aceasta categorie este destinata exclusiv industriei forestiere profesionale, fierastraiele cu lant fiind puternice si rezistente in orice conditii; puterea motorului este cuprinsa intre 4-7.1 cp , iar designul si accesoriile aferente le fac usor de utilizat.

Cum alegeti motofierastraie-drujbe de calitate? Recomandari TeHno Center

Drujba reprezinta o necesitate pentru fiecare gospodarie, dar mai ales pentru cei care isi desfasoara activitatea in industria forestiera. Pentru ca o astfel de achizitie presupune costuri semnificative, este important sa tineti cont de cateva aspecte importante inainte de a lua decizia finala. TeHno Center va ofera cateva recomandari:

  • Tipul motorului – Puteti alege dintre drujbe cu motor pe benzina sau cu motor electric, cele pe benzina fiind destinate utilizarii profesionale; Puterea – In functie de puterea motorului veti putea alege modelul potrivit de motofierastrau;
  • Fiabilitatea – Aceasta caracteristica include siguranta la utilizare, dar si durabilitatea dispozitivului; aspecte precum functia de atenuare a vibratiilor, tensionarea corespunzatoare a lantului sau sistemul de siguranta reprezinta elemente ce trebuie sa se regaseasca printre caractersiticile unui produs performant;
  • Design-ul – Se pune accent pe ergonomia si functionalitatea aparatului, greutate si latimea lamei si a lantului.

 

Performanta ridicata de lucru cu gama de motofierastraie - drujbe de la TeHnocenter.ro

Modelele oferite de catre Stihl si Efco detin o serie de particularitati tehnice care le incadreaza in noua generatie de echipamente destinate activitatilor forestiere. Toti utilizatorii acestor motofierastraie - drujbe s-au declarat multumiti de randamentul acestora, mai ales de cele folosite in conditii extreme. Asadar, indiferent de alegere, puteti fi siguri ca produsele sunt capabile sa acopere chiar si cele mai exigente cerinte si necesitati, atat din gospodarie, cat si la nivel de exploatare profesionala.

TeHnoCenter.ro - Fiabilitate si sigurata – Motofierastraie – Drujbe la un raport calitate- pret avantajos

TeHnoCenter.ro va ofera rezultate optime si precise de taiere, dar si siguranta in timpul utilizarii cu gama de motofierastrae-drujbe. Produsele sunt realizate din materiale durabile, au un design robust si o durata mare de viata.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: