Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Incalzitoare terase electrice ( Infrarosu )

Incalzire eficienta cu radiatoare electrice cu infrarosu sau incalzitoare terase electrice de la TeHnoCenter. Radiatoarele electrice cu infrarosu, in comparatie cu alte produse similare de pe piata, functioneaza pe principiul emiterii radiatiilor infrarosii care incalzesc locuinta si reprezinta o sursa suplimentara de caldura foarte eficienta si economica. TeHnoCenter va propune sa incorporati in locuintele dvs. radiatoare electrice cu infrarosu sau incalzitoare terase electrice pentru a va asigura confortul necesar. Datorita usurintei in utilizare, oricine poate sa le utilizeze.

Avantajele echipamentelor pentru incalzire suplimentara de la TeHnoCenter . Partile componente ale acestor echipamente permit sa incalzeasca suprafete mari, avand o putere incepand de la 1300 de W. Puteti alege de pe site-ul nostru produse cu o capacitate mai mare sau mai mica in functie de preferintele dvs. Aparatele au o greutate relativ mica, asadar pot fi mutate cu usurinta in incaperile in care este necesar sa se incalzeasca mai mult. Printre avantajele acestor echipamente enumeram: Realizarea caldurii aproape instantanee; Nivelul de oxigen nu este afectat;Nu genereaza curenti de aer, praf sau zgomot; Fara fum, fara miros si fara umiditate; Prezinta o eficienta de 100% si un consum de energie scazut.

Modele disponibile de radiatoare electrice cu infrarosu si incalzitoare electrice . Un radiator electric cu infrarosu sau un incalzitor terasa electrica fac parte din categoria sistemelor de incalzire eficienta. Aduceti tehnologia superioara in casele dvs. prin intermediul unor echipamente performante, asadar puteti sa alegeti dintre urmatoarele modele: Radiator electric cu infrarosu Calore IRC 1500 cu o putere de incalzire de 1500 W fiind potrivit pentru suprafete de 10 m2 pentru interior si o suprafata de 14 m2 pentru exterior; Radiator electric cu infrarosu Master HL 200 cu o putere de 2000 W potrivita atat pentru interior cat si pentru exterior; Radiator electric cu infrarosu Munters LOT 2,4 FE potrivit pentru interior, dar si pentru exterior. Mai multe modele puteti gasi in categoria aferenta radiatoare electrice cu infrarosu / incalzitoare terase cu infrarosu la preturi accesibile. La acest beneficiu se adauga si o perioada de 12 luni garantie pentru persoane juridice si respectiv de 24 de luni pentru persoanele fizice.

O sursa de caldura alternativa cu adevarat eficienta Incalzitoarele si radiatoarele din aceasta categorie reprezinta o sursa alternativa de incalzire eficienta oferind clientilor avantaje aproape instantaneu intrucat nu usuca aerul, caldura emanata nu este afectata de vant sau curenti de aer, si nu cauzeaza dureri de cap din cauza consumarii oxigenului din aer. Indiferent de intervalul orar in care este functional echipamentul, procesul de incalzire nu se opreste imediat ce a fost oprita functionarea. Caldura se pastreaza eficient pe durata a mai multe ore astfel ca cei aflati in nevoia de a incalzi un spatiu se pot bucura de confort termic. Aceste echipamente sunt deosebit de utile pentru incalzirea spatiilor interioare si exterioare. Provin de la producatori cu notorietate pe piata de profil ceea ce inseamna ca sunt realizate la o calitate ireprosabila si puteti profita de avantajele pe care le ofera pe termen lung.

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: