Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Pompe de suprafata

Asigura apa potabila si sanitara cu pompe de suprafata

In comparatie cu pompele submersibile de presiune, cele de suprafata nu sunt scufundate, fiind proiectate sa functioneaza la suprafata, spre a oferi aceleasi beneficii utilizatorilor – colectarea si transmiterea apei catre consumatori. Utilizarea unei pompe de suprafata reprezinta solutia cea mai facila si rapida pentru scoaterea apei dintr-o sursa (fantana) cu scopul de a alimenta cu apa potabila si sanitara.

Cum functioneaza modelele de pompa de suprafata pentru captarea si distribuirea apei?

Pentru a da randamentul pentru care sunt proiectate, pompele de suprafata utilizeaza principiul absorbtiei, fiind instalate cu scopul de a aspira apa situata la adancimi mult mai reduse decat cele pentru care opereaza pompele de presiune la mare adancime.

Diferite modele pentru aplicatii diverse

Selectarea modelului potrivit pentru categoria pompe de suprafata se face intotdeauna in functie de puterea si debitul necesar aplicatiei, adancimea de absorbtie si inaltimea de refulare: pompe pentru apa curata, pompe periferice, pompe jet pentru gradina, pompa centrifuga simpla sau cu 2 rotoare;

Pompe de suprafata de la TehnoCenter.ro - Echipamente utile pentru captarea apei

Cand vine vorba de pomparea apei la suprafata pentru aplicatii de mici dimensiuni si adancimi reduse, dintre toate variantele existente, expertii TeHnoCenter le recomanda clientilor sa opteze pentru pompele de suprafata. Aceste dispozitive au capacitatea de a gestiona eficient fluxul de apa, alcatuind un sistem care functioneaza corect si optim, in acord cu specificatiile companiilor producatoare.

Avantajele pompelor de suprafata:

• Fiind extrem de usor de manevrat si de portat, utilizatorii le pot verifica periodic starea de functionare si interveni rapid in cazul unei defectiuni;

• Utilizarea acestor echipamente este realizata cu un consum redus de combustibil sau energie electrica, in comparatie cu alte variante similare;

• Au greutate redusa, pot fi operate facil si sunt confectionate din materiale rezistente, chiar daca au uneori in componenta carcasei si plastic, care nu se defecteaza usor;

• Costuri reduse de instalare si operare ulterioara, montarea fiind facuta intotdeauna de specialisti;

• Sunt proiectate sa opereze silentios si se incadreaza in categoria echipamentelor prietenoase cu mediul inconjurator, plasandu-le in preferintele anumitor clienti pasionati de echilibrarea activitatilor tehnologice cu natura.

Fie ca sunteti persoana fizica sau juridica, solutiile TeHnoCenter sunt adaptate in functie de mentiunile clientilor. Pentru persoanele fizice este nevoie de anumite pompe de suprafata - asigurarea apei sanitare si potabile in zona rurala, irigarea serei sau a gradinii, in timp ce unele companii au nevoie pentru a-si completa serviciul de inchiriere pentru diferite utilaje, iar alte firme isi doteaza echipamentul pentru efectuarea diferitelor lucrari specifice, in orice conditii (constructii si amenajari). Pompele de suprafata sunt o investitie pe termen lung, de aceea este necesara consultarea unui personal autorizat inainte de a achizitiona produsul dorit. Reprezentantii TeHnoCenter, cu un cumul de experienta dobandita in domeniul de vanzare a utilajelor și echipamentelor cu diferite aplicatii tehnice, sunt pregatiti să ofere suportul necesar șievaluarea cererii clientilor pentru a le prezenta acestora variantele disponibile conform detaliilor tehnice, a bugetului alocat pentru a achizitiona cel mai bun produs.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
Ne pare rau, dar in aceasta categorie nu sunt momentan produse.

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: