Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Ventilatoare

Ventilatoare – Echipamente hidraulice pentru obtinerea fluxului de aer in incaperile utilizate

Ventilatoarele sunt menite sa conditioneze si sa asigure circulatia aerului pentru destratificarea spatiilor cu aer stagnat, umezeala si caldura. Echipamentele din categoria ventilatoare sunt dispozitive actionate electric pentru crearea fluxului de aer in diferite incinte industriale precum: fabrici, depozite, hale, santiere si alte aplicatii industriale.

Clasificarea ventilatoarelor distribuite de TeHnoCenter TeHnoCenter

comercializeaza ventilatoare profesionale pentru aplicatii industriale care pot fi operate in conditii dure de lucru. Catalogul cuprinde o selectie de echipamente fabricate de Master, fiind componentele gamei de produse de top ale acestei marci.

  •  Ventilatoare axiale - Sunt destinate utilizarii si amplasarii in spatii de dimensiuni mari, fiind extrem de usor de manevrat gratie constructiei robuste si accesoriilor de sustinere si portabilitate, in functie de cerintele proiectelor desfasurate.

Aceasta categorie reprezinta una dintre cele mai rentabile solutii, fiind proiectate pentru transportarea volumului de aer in conditii statice diminuate.

 Caracteristici si detalii tehnice

  • Sustin echipamentele de racire si incalzire si sunt utilizate pentru optimizarea ventilatiei interioare din diferite spatii industriale;
  • Elementele componente sunt durabile, fiind confectionate din termoplastic, iar carcasele sunt vopsite in camp electrostatic;
  • Realizeaza curenti de aer concentrat pe distante mari, fiind potrivite pentru spatiile de mari dimeniuni “curent de aer ingust si lung”;
  • Ventilatoare destratificatoare - Asigura dubla actiune indiferent de anotimp: ventilatie in timpul verii si destratificare iarna. Sunt proiectate sa aiba o forma aerodinamica pentru asigurarea circulatiei volumelor mari de aer.

Caracteristici si detalii tehnice

  • Sunt prevazute cu motor echilibrat, iar lamelele opereaza fara vibratie;
  • Motorul este protejat si face fata la supraincalzire;
  • Functie de reset automat inclusa;

Proiectate sa functioneaza non-stop, o perioada indelungata de timp. Ofertele sunt structurate astfel incat clientii sa identifice rapid criteriile de selectie determinate de specificatiile spatiului si aplicatiei industriale: volumul de aer, presiunea si vitezele necesare.

Accesorii ventilatoare

Accesoriile reprezinta elemente esentiale pentru operarea eficienta si siguranta la utilizare. De aceea, TeHnoCenter distribuie toata gama de accesorii necesare ventilatoarelor achizitionate: tubulatura flexibila si regulator pentru mai multe ventilatoare.

  • Tubulatura flexibila – Disponibila in mai multe diametre si lungimi;
  • Regulator pentru mai multe ventilatoare – Modelele disponibile sunt pentru doua, cinci sau zece ventilatoare. Ventilatoarele axiale marca MASTER pot fi utilizate cu succes pentru uscarea spatiilor si racirea altor echipamente prezente pe un santier de constructii, fiind prevazute cu maner pentru portarea in locul exact in care este nevoie de actiunea de ventilatie, generand un efect optim de racire.

 Selectarea ventilatorului - Asistenta tehnica si consultanta de specialitate asigurata

de TeHnoCenter Procesul de selectie a echipamentelor necesare desfasurarii optime a activitatilor industriale implica determinarea configuratiei necesare, specificatiile tehnice impuse si costurile care pot fi investite. Clientii pot verifica in prima faza produsele din gama ventialatore listate in catalog, a caror descriere este detaliata: marca producatoare, capacitate (debit, volum si suprafata acoperita), precum si pretul exact. Pentru informatii suplimentare sau pentru a obtine sugestiile expertilor TeHnoCenter puteti lua legatura prin transmiterea unei cereri prin email sau prin efectuarea unui apel telefonic. Conditiile de plata si livrare sunt mentionate, clientii putand selecta optiunea de livrare curier rapid cu deschiderea coletului pentru verificarea echipamentului expediat. Cumparaturile sunt efectuate in siguranta, existand si varianta de plata in rate, fara dobanzi suplimentare Reprezentantii serviciului de relatii cu clientii sunt instruiti pentru solutionarea cererilor primite, precum si pentru ghidarea catre solutia optima adaptata solicitarii.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: