Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Incalzitoare cu ulei

Incalzitoare pe ulei ars – Dispozitive moderne de incalzire de la TeHnocenter – Fiabilitate si performante ridicate

TeHnoCenter este una dintre companiile direct implicate in cresterea nivelului de confort, eficienta si protectie a mediului atunci cand vine vorba de incalzirea spatiilor inchise sau deschise. Dovada o reprezinta gama de incalzitoare pe ulei ars, dispozitive ce folosesc combustibil alternativ ieftin, dar ofera totodata peformante ridicate.

Confort termic sporit cu incalzitoare pe ulei ars – Solutii inovatoare pentru domenii variate

Introducerea unor solutii inovatoare cu privire la incalzirea cu combustibil alternativ este esentiala, dat fiind ca resursele de gaz natural, carbune sau lemn sunt din ce in ce mai limitate. Omul are nevoie de caldura in permanenta, nu doar in mediul rezidential, ci si la locul de munca, in ferme, sere, ateliere etc. TeHnoCenter comercializeaza mai multe tipuri de incalzitoare destinate in mod special spatiilor aflate in aer liber, printre care si aceste incalzitoare pe ulei ars. In ceea ce priveste utilizarea acestor sisteme de incalzire pe baza de combustibil alternativ, putem mentiona urmatoarele aplicatii:

 • Industriale – Depozite de marfuri, hale de productie etc.;
 • Agricultura – Constructii agricole diverse, ferme, constructii zootehnice;
 • Domeniul automobilelor – Garaje si ateliere auto;
 • Alte spatii.

Incalzitoare pe ulei ars – Performante ridicate cu orice tip de combustibil – Recomandari TeHnoCenter

Este important de retinut ca aceste sisteme de incalzire sunt concepute special pentru a functiona cu mai multe tipuri de ulei, inclusiv cele uzate. Asadar, TeHnoCenter recomanda folosirea urmatoarelor categorii de uleiuri:

 • Uleiuri de origine vegetala si minerala;
 • Uleiuri de transmisie;
 • Uleiuri de motor;
 • Uleiuri hidraulice;
 • Motorina;
 • Pacura;
 • Bio motorina.

Cu toate ca aceste aparate au capacitatea de a functiona cu ulei uzat, din punct de vedere legal, aceasta practica poate fi interzisa. Prin urmare, responsabilitatea revine utilizatorului acestor incalzitoare pe ulei ars, si nu producatorului sau distribuitorului.

Functionare sigura si eficienta – Incalzitoare pe ulei ars cu functii moderne

Intrucat siguranta in utilizare a acestor aparate este prioritara, tehnologia ne da o mana de ajutor si in acest sens. Cu alte cuvinte, aceste incalzitoare pe ulei ars sunt prevazute cu mai multe functii ce asigura o functionare fara probleme. Printre aceste se afla: protectie impotriva supraincalzirii, protectie preaplin ulei, senzor de temperatura, dar si reglaj putere in mod gradual. Toate acestea ofera stabilitate si fiabilitate aparatelor, evitand astfel riscul de incendiu sau alte defectiuni.

Ce trebuie sa evitati atunci cand folositi incalzitoare pe ulei ars?

Inainte de toate, cititi cu atentie instructiunile din manualul de utilizare ce insoteste aparatul si respectati intocmai recomandarile producatorului. De asemenea, nu lasati apa sa patrunda in rezervorul de ulei si nu folositi ulei ars care contine apa. Utilizarea de ulei cu apa poate fi ineficienta sau chiar periculoasa.

Alegeti TeHnoCenter pentru satisfactie garantata – Incalzitoare pe ulei ars de la producatori renumiti

TeHnoCenter va intampina cu incalzitoare pe ulei ars marca proprie sau Master, ambele variante fiind potrivite chiar si pentru cele mai exigente cerinte. Dispozitivele comercializate asigura randament maxim, costuri minime de alimentare si intretinere, dar si rezistenta in timp.

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: