Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Aeroterme electrice / Tunuri de caldura electrice

Aeroterme electrice de la TeHnoCenter – Performanta si eficienta Daca vorbim despre performanta toate produsele fabricate pentru incalzirea spatiilor interioare electrice sunt eficiente. Acest lucru se datoreaza faptului ca reprezinta aditia perfecta pentru a incalzi interiorul oferind un randament complet si o economie considerabila de resurse. Fie ca este vora despre aeroterme electrice sau generatoare, acestea ofera o serie de avantaje care nu sunt deloc de ignorat.

Caracteristici tehnice ale produsului :Caracteristicile acestor aeroterme electrice sunt rezultatul unui proces de fabricatie atent realizat si finalizat cu un control al calitatii riguros de unde rezulta produse sigure si usor de utilizat. Pornesc de la o putere calorica de 860 kcal / h dar puteti opta si pentru modele cu o putere mai mare. In oferta noastra de produse puteti regasi aeroterme electrice prevazute cu termostat al carui rol este acela de a preveni supraincalzirea. Alte caracteristici deosebite de care puteti beneficia sunt urmatoarele: Carcasa este fabricata din otel inoxidabil; Termostatul este reglabil asadar nu este nevoie de personal calificat pentru pornirea aerotermei; Este prevazut cu un ventilator cu turatie reglabila; Sunt recomandate a fi utilizate chiar si in spatii inchise asa cum sunt birourile, salile de conferinte, spatii de depozitare etc.; Nu consuma oxigen si nu degaja fum iar zgomotul este la un nivel redus; Este prevazut cu terminale electrice de inalta calitate pentru a asigura fiabilitatea si siguranta conexiunii; Oferim garantie pentru a va convinge de calitatea inalta a produselor comercializate Pentru astfel de echipamente puteti gasi si accesorii in cazul in care doriti sa maximizati beneficiile pe care vi le ofera. Se ofera si termen de garantie de 12 luni pentru persoane juridice si 24 de luni pentru persoane fizice. Comenzile se realizeaza foarte usor, nu trebuie decat sa urmati pasii conform ghidajului care se realizeaza pe site si nu uitati sa adaugati produsele in cosul de cumparaturi. Pentru informatii suplimentare puteti oricand sa ne contactati la unul dintre numerele de telefon afisate sau sa ne scrieti iar noi vom raspunde solicitarilor in cel mai scurt timp posibil.

Descrierea generala a aerotermelor electrice . Revenind la aeroterme electrice, putem spune ca reprezinta o aditie perfecta pentru orice spatiu ca sursa suplimentara de incalzire, indiferent de marimea spatiului pentru care se adreseaza. De asemenea, putem vorbi despre un consum relativ mic de resurse astfel incat facturile dumneavoastra nu vor exploda in momentul in care sosesc. Spre deosebire de un convector electric sau de un calorifer, modul de functionare al unei aeroterme produce un zgomot iar nivelul de intensitate este in functie de nivelul ales.

Alt beneficiu pe care il aduce cu sine o aeroterma, este aeea ca in spatiul in care este utilizat nu se elimina noxe, fiind complet sigur pentru cei care isi petrec cel putin 8 ore in mediul de lucru in spatiul respectiv. Alimentarea se face cu energie electrica sau cu motorina dar este posibil ca sa se utilizeze ambele variante. Capacitatea de lucru a unei aeroterme electrice depinde si de destinatia pe care o va avea fiind o diferenta enorma intre cea utilizata la nivel industrial si una pentru uz casnic. Metoda de incalzire poate sa fie prin ventilare sau convectie iar daca aveti nevoie sa incalziti rapid un spatiu atunci recomandat este sa utilizati unul prin ventilatie. Sunt prevazute si cu functii astfel incat sa fie cat mai usor de manipulat de catre utilizatori si in functie de necesitati se pot realiza o serie de reglaje pentru a va asigura confortul necesar.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: