Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Placi compactoare reversibile

Placi compactoare reversibile dedicate performantei lucrarilor de compactare

In ceea ce priveste compactarea suprafetelor de dimensiuni diferite, exista echipamente potrivite tipului de lucrari efectuate: utilaje de mari dimensiuni pentru proiectele complexe si suprafete extinse si echipamente de mici dimensiuni, operate manual pentru indeplinirea cerintelor proiectelor desfasurate pe suprafete mici sau care necesita o anumita precizie. Recomandam categoria placi compactoare reversibibile drept o alternativa avantajoasa la utilajele vibratoare de mare greutate.

Principalele caracteristici ale placilor compactoare reversibile

In functie de specificatiile proiectelor desfasurate, specialistii TeHnoCenter isi directioneaza clientii spre identificarea capacitatii de lucru zilnice si selectarea echipamentelor corespunzatoare pentru eficienta, performanta si siguranta. Placile compactoare reprezinta o solutie inovatoare pentru compactarea manuala a suprafetelor, menite sa faciliteze o serie de aplicatii specifice domeniului vast al constructiilor.

Carui tip de proiecte se adreseaza aceste echipamente?

Placile compactoare sunt concepute pentru utilizarea intensiva, in conditiile dure de lucru specifice domeniului constructiilor: teren inclinat, suprafete dure, conditii de mediu nefavorabile. Acestea pot fi utilizate pentru compactarea fundatiilor de constructii, umplerea peretilor de sustinere, compactarea solului, compactarea nisipului, compactarea pietrei (chiar si pentru suprafete mari).

Cum functioneaza?

Ca principiu de actionare, acestea sunt prevazute cu placa de baza proiectata pentru a compacta la viteza mare pamantul, fiind potrivite pentru suprafetele care necesita compactare prin combinarea greutatii exercitate si viteza.

Care sunt diferentele dintre placile compactoare reversibile si cele unidirectionale?

Alaturi de maiurile compactoare, mecanismul de functionare al celor doua tipuri de placi este similar, diferenta fiind data de faptul ca placile compactoare reversibile sunt caracterizate de un grad de manevrabilitate ridicat in zonele dificile si asigura efectuarea lucrarilor de compactare pe suprafete mai mari. Astfel, optati pentru aceasta categorie atunci cand lucrarile desfasurate sunt extinse pe suprafete mari, pentru eficientizarea procesului de lucru.

Specificatii tehnice

TeHnoCenter comercializeaza o gama importanta de placi compactoare fiabile, prevazute cu tampoane de atenuare a trepidatiilor in momentul operarii, fiind stabile si sigure pentru operatorii specializati, pe toata durata utilizarii, chiar si pentru proiectele cu regim intensiv de operare. Alte caracteristici tehnice: sistem electronic de aprindere, pornire cu demaror mecanic, alimentare cu combustibil (benzina fara plumb). In functie de produsul selectat conform bugetului alocat si cerintelor de proiect, pot fi vizualizate descrierile tehnice amanuntite adaugate in catalog pentru fiecare placa compactoare reversibila comercializata de TeHnoCenter.ro

In cazul operarii corecte si respectarea instructiunilor de curatare, costurile de intretinere pentru aceste echipamente sunt minime. Garantia acordata certifica materialele de calitate utilizate si tehnologia performata care completeaza maiestria personalului din cadrul companiei pe care o administrati, pentru reusita tuturor proiectelor derulate.

TeHnoCenter.ro – Placi compactoare reversibile utilizate in conditii de siguranta

Aceste echipamente respecta normele si standardele impuse (ISO9001 si ISO14001) pentru siguranta operarii si exploatarii si pot fi utilizate doar de catre persoanele instruite si autorizate pentru a lucra in cadrul unui santier de constructii. Fabricarea utilajelor de constructii implica o atentie deosebita atat la piesele componente, dar si la materialele utilizate pentru cadru si elementele exterioare: cadre renforsate, vopsite in ateliere / vopsitorii in camp electrostatic, elemente pentru asigurarea atenuarii trepidatiilor si manere usor de operat.

Pot fi achizitionate de sine statator sau puteti opta si pentru asigurarea unui set de accesorii de echipare optionala: intretinere si curatare motor, sistem pentru transportarea facila, sistem pentru determinare grad compactare pentru suprafetele vizate.

Operatorii TeHnoCenter va stau la dispozitie pentru informatii specifice pentru categoria placi compactoare, dar si detalii utile achizitiei, asigurand servicii de consultanta complet gratuite.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
6999 LEI
31629 LEI

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: