Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Generatoare monofazate 230 V

Generatoare monofazate 230 V – Echipamente moderne pentru operatiuni ocazionale si aplicatii profesionale – Calitate asigurata de TeHnoCenter.

Generatoarele de curent sunt acele aparate menite sa furnizeze necesarul de energie electrica in momente de criza, fiind recomandate atat preventiv, cat si drept sursa principala de energie in spatii lipsite de electricitate sau santiere. TeHnoCenter.ro va intampina cu generatoare monofazate 230 V Honda, AGT, Kipor, Stager si alti producatori importanti.

Cand si cum alegeti generatoare monofazate 230 V? Invata sa faci alegeri corecte alaturi de specialisti!

Generatoarele de curent electric se impart, in functie de tensiunea furnizata, in doua categorii:: generatoare monofazate si trifazate. TeHnoCenter.ro va pune la dispozitie echipamentele de care aveti nevoie, printre care si generatoare monofazate 230 V. Acestea sunt destinate numai consumatorilor monofazati si sunt disponibile in mai multe variante, precum cele pe benzina fara plumb sau pe motorina, cu rezervoare mici, medii sau mari si alte caracteristici tehnice importante, pe care le puteti afla de la echipa TeHno Center. De ce trebuie sa tineti cont la achizitionarea unor astfel de echipamente? Iata cele mai importante criterii:

* Puterea furnizata de catre generator;

* Sistemul de pornire; Tipul de combustibil utilizat;

* Autonomia generatorului;

* Tipul de carcasa;

* Nivelul de zgomot;

* Producator.

Care sunt avantajele acestor generatoare monofazate 230 V?

* Nu afecteaza aparatura electrica – Electrocasnicele sunt puse in pericol atunci cand au loc intreruperi de curent neasteptate, motiv pentru care generatorul rezolva orice astfel de problema, oferind energie electrica instantaneu (modele automate), sau la scurt timp dupa incident.

Accesibile si usor de folosit ; Aceste generatoare monofazate 230 V nu necesita studii sau experienta pentru a putea fi utilizate; in functie de model, acestea pot fi pornite la cheie, la sfoara sau automat.

* Viteza de raspuns mare si autonomie ridicata – Generatorul va readuce curentul electric in doar cateva minute si poate fi utilizat cat timp este necesar, autonomia unui model performant fiind de pana la 13 ore.

* Functionare neconditionata de factori climatici – Generatorul functioneaza in orice anotimp si la orice temperaturi, atata timp cat este ferit de umiditate si este alimentat corespunzator;

Intretinere facila ; Generatoarele din aceasta gama nu au nevoie de lucrari speciale de menenanta; asigurati-va ca echipamentul dispine de suficient combustibil si ulei, iar acesta va functiona ireprosabil de fiecare data.

Generatoare monofazate 230 V de la TeHnoCenter –Alegeri inteligente bazate pe informatii corecte .

Pentru a intra in posesia unui produs de calitate, trebuie sa puneti accent pe notorietatea producatorului, dar mai ales pe compatibilitatea generatorului cu necesitatile dumneavoastra. De aceea, este important sa stabiliti din timp unde veti folosi aceste generatoare monofazate 230 V si sa discutati cu un electrician, acesta fiind cel mai in masura sa stabileasca puterea necesara a echipamentului. De restul detaliilor tehnice se ocupa TeHno Center, un adevarat specialist distribustia de sisteme de generare a curentului electric.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: