Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Ferastraie panglica (Banzicuri)

Ferastraie panglica (banzicuri) - Echipamente pentru debitarea pieselor din lemn – Solutii pentru utilizatorii casnici si profesionisti

Taierea lemnului reprezinta o operatie foarte importanta atat in prelucrarea primara, cat si in cea secundara. TeHnoCenter.ro propune diverse modele de ferastraie panglica (banzicuri), echipamente cu motoare puternice si o panza panglica pentru debitarea pieselor din lemn.

Tipuri de ferastraie panglica – Modele performante pentru debitarea bustenilor

Pe piata de specialitate exista doua tipuri de ferastraie panglica:

 • Verticale – Utilizate pentru debitarea formelor in piesele de lemn, acestea sunt fixe, pot avea avans manual sau automat al caruciorului, una sau mai multe panze si pot fi transportate cu usurinta dintr-un loc in altul;
 • Orizontale – Acestea actioneaza pe orizontala si asigura debitari precise, procesul fiind mai rapid, iar productivitatea fiind mai mare. Unele modele pot fi prevazute si cu mecanisme pentru spintecarea dulapilor si scandurilor cu defecte.

De asemenea, tinand cont de puterea instalata si destinatia tehnologica, gama de ferastraie panglica se mai poate clasifica astfel:

 • Ferastraie panglica grele - Utilaje folosite pentru debitarea bustenilor grosi. Acestea pot fi pot fi verticale (folosite pentru fabricarea cherestelei) si orizontale (folosite pentru fasonarea bustenilor );
 • Ferastraie panglica usoare – Gama de echipamente destinata lucrarilor de tamplarie;
 • Ferastraie panglica de talie mijlocie - Utilaje folosite pentru spintecarea pe cant a grinzilor, prismelor, grinzilor si dulapilor in scanduri mai subtiri.

Ce avantaje au aceste ferastraie panglica? - Descoperiti beneficiile unei alegeri inspirate! Comparativ cu gaterele, utilizarea acestor ferastraie panglica are numeroase avantaje, dupa cum putem observa:

 • Pierderi mai mici de material lemnos in rumegus cu pana la 20%;
 • Reducerea consumului pentru sortarea si manipularea bustenilor in depozite;
 • Montarea si demontarea panzei taietoare intr-un timp foarte scurt;
 • Utilizarea eficienta a materialului lemnos;
 • Grad ridicat de automatizare al ansamblului ferastrau panglica – carucio;
 • Siguranta in exploatare;
 • Precizie si stabilitate in timpul debitarii; Actionare silentioasa;
 • Design robust.

Ferastraie panglica Metabo, Proma si Fervi – Lucrari de debitare calitativ superioare

In cadrul TeHnoCenter.ro exista ferastraie panglica profesionale ce apartin unor producatori recunoscuti international pentru calitatea si inovatia produselor. Cu alte cuvinte, puteti comanda banzicuri Metabo, Woodster, Proma, Fervi sau Scheppach, la preturi foarte avantajoase. Acestea au caracteristici tehnice diferite, fiind ideale pentru orice tip de atelier de prelucrare a lemnului.

Setari si reglaje ferastraie panglica (banzicuri) pentru o functionare optima

Pentru ca procesul de debitare sa fie cat mai reusit, este important ca utilajul sa beneficieze de toate reglajele necesare. De exemplu, panza panglicii trebuie sa fie pozitionata si intinsa corect. Cu cat panza este mai bine intinsa , cu atat procesul de debitare va fi mai precis, mai ales in cazul lemnului de esenta tare. Desigur, exista multe alte detalii tehnice de care va trebui sa tineti cont pentru ca functionarea utilajului sa fie cat mai eficienta.

Prelucrari de inalta calitate cu ferastraie panglica (banzicuri) – Performanta asigurata de TeHnoCenter

Orice profesionist isi doreste ferastraie panglica (banzicuri) moderne, capabile sa debiteze cu maxima precizie, indiferent de esenta sau tipul lemnului. TeHnoCenter.ro este alaturi de specialistii din acest domeniu cu o gama completa de echipamente destinate prelucrarii secundare a lemnului.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
886 LEI
3776 LEI
Tensiune de alimentare ( V )
Grosime max. taiere ( mm )
Lungime banda taiere ( mm )

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: