Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Motopompe substante chimice

Motopompe substante chimice – Echipamente profesionale de la Tehnocenter.ro

Apa este indispensabila pentru activitatile de zi cu zi, indiferent ca ne referim la consumatorii casnici sau agentii economici prestatori. In domeniul industrial, apa este folosita in foarte multe scopuri, iar echipamentele precum aceste motopompe substante chimice reprezinta o solutie ingenioasa de furnizare sau evacuare a apelor incarcate cu diverse substante.

Echipamente de top – Motopompe pentru epurarea apei de substante chimice sau de fluide corozive

Utilizarea acestor echipamente este foarte raspandita in domeniul industrial, fiind utilizate pentru transferul substantelor chimice si apelor reziduale. Pentru a face fata unui mediu coroziv agresiv, performanta de lucru a acestor dispozitive este superioara, fiind realizate din materiale speciale si adaptate la astfel de conditii. Pentru filtrarea substantelor de origine chimica si a fluidelor corozive, se recomanda utilizarea motopompelor pentru substante chimice. Acestea sunt de foarte buna calitate si fabricate de producatori importanti de pe piata de specialitate.

O gama completa de motopompe substante chimice - Motoare puternice, eficienta ridicata

Pentru ca aceste echipamente sa faca fata cu brio substantelor chimice, apelor sarate si fluidelor cu actiune coroziva, motopompele sunt dotate cu motoare speciale, cat mai puternice. De asemenea, printre componentele ce joaca un rol important se afla si furtunul ce trebuie sa aiba cuple cat mai rapide si site de aspiratie foarte eficiente. Astfel, marimea deseurilor ce pot ajunge in pompa este limitata, iar durata de viata a echipamentelor creste.

 

Producatori de top pentru motopompe substante chimice – Investitii garantate!

Pentru ca satisfactia clientului este cea mai importanta, TeHnoCenter.ro se asigura ca aveti acces la o gama de produse calitative, principala garantie fiind cea a producatorului. Astfel, puteti alege dintre motopompe substante chimice produse de urmatoarele companii: Honda, Worms sau SDMO. Echipamentele sunt foarte rezistente, fiabile si complet dotate. Compania Honda se remarca drept lider pe piata motopompelor de apa de orice fel, iar acest brand reprezinta una dintre investitiile cele mai profesioniste. Modelul oferit de TeHoCenter.ro se caracterizeaza prin eficienta ridicata la amorsare si pompare, motor fiabil si utilizare facila. De asemenea, pompa este realizata astfel incat poate rezista la o serie de substante chimice precum: silicati, sulfati, cloruri, acizi, ape sarate, agenti corozivi etc.

Materiale rezistente si integritate garantata pentru motopompe substante chimice disponibile la TeHnoCenter.ro

In functie de cat de intens este regimul de functionare a pompelor din aceasta categorie, este important ca acestea sa beneficieze de o constructie solida, etansa si rezistenta la actiunea substantelor chimice. De aceea, corpul acestor pompe este alcatuit din componente de inalta calitate, tratate si asamblate astfel incat transferul de substante chimice sa aiba loc fara distrugeri sau defectiuni. Acest aspect este important atat pentru integritatea pompei, cat si pentru siguranta operatorilor sai. Prin urmare, produsele comercializate de firma TeHnoCenter respecta toate normele de siguranta si calitate, astfel incat utilizarea sa aiba loc in conditii optime.

Motopompe pentru eliminarea substantelor chimice, apei sarate si a fluidelor corozive

Compania TeHnoCenter va asigura optiuni cat mai variate in materie de motopompe substante chimice, toate echipamentele comercializate fiind apreciate de catre numerosi utilizatori. Acestea sunt usor de intretinut, au o durata de viata mare si nu necesita cunostinte de specialitate pentru utilizarea lor.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
2897 LEI
4921 LEI
Diametru conectare ( inch )
Combustibil
Diametru maxim particule solide ( mm )

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: