Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Dezumidificatoare / Racitoare aer

Dezumidificatoare/Racitoare aer – tehnologii moderne pentru eliminarea umiditatii in timpul lucrarilor de constructii

In compozitia materialelor utilizate pentru realizarea lucrarilor de constructii este adaugata o cantitate de apa considerabila, fapt care creste umiditatea in spatiul delucru.

Astfel, profesionistii opteaza pentru dezumidificatoare/racitoare aer pentru uscarea tencuielilor, straturilor de glet sau sape aplicate. Pentru companiile de constructii, precum si pentru companiile care pun la dispozitie serviciile de inchiriere a utilajelor specifice acestor lucrari, TeHnoCenter este un partener de incredere in achizitia aparatelor de dezumidificare de calitate.

 Ce se intampla cu spatiile care nu sunt uscate inainte de lucrarile de finisare?

Expertii in domeniul constructiilor certifica faptul ca intr-un santier, pe o suprafata de 100mp, exista 500 de litri de apa utilizati pentru mixarea materialelor necesare efectuarii lucrarilor de constructii, o cantitate deloc neglijata.

Pagubele provocate de umiditatea excesiva, uscarea partiala sau incompleta a lucrarilor de constructii efectuate:

 • Peretii uscati insuficient sunt susceptibili de mucegai si igrasie;

• Pot aparea probleme de condens pe geamuri;

• Parchetul aplicat pe sape umede sau partial uscate se va deforma;

• Utilizarea resurselor energetice pentru incalzire cu costuri ridicate.

 Pe langa aceste probleme, lucrarile de constructii finalizate in conditii de umezeala genereaza probleme de sanatate si afectarea obiectelor decorative, sau a mobilei prin aparitia mucegaiului.

Dezumidificarea – o tehnologie moderna adoptata de constructorii viitorului

Dezumidificarea este o notiune esentiala pentru desfasurarea lucrarilor specifice in cadrul unui santier, benefica atat pentru constructori cat si pentru utilizatorii cladirii/spatiului in constructie, astfel lucrarile sunt finalizate la termen fara niciun fel de problema legata de umiditate. Fără a folosi un dezimidificator, riscul de a fi nevoie de interventii suplimentare pentru intretinere si reparatii, creste. Umiditatea ramasa într-o constructie noua se poate dovedi foarte costisitoare.

 Detalii tehnice de operare:

• Se va selecta aparatul conform suprafetei incaperii in care se lucreaza – TeHnoCenter ofera un stoc compus din aparate profesionale cu diferite capacitati, in functie de dimensiunile proiectelor pe care le realizati;

• Specialistii recomanda ca uscarea cu dezumificatoare si racitoare aer sa fie realizata la +15 grade (temperatura interioara), cu toate usile si geamurile inchise;

• Temperatura si gradul de umiditate determina si timpul alocat procesului de uscare.

 Desi masive, manevrarea acestor aparate este facilitata de rotile cu care sunt prevazute, personalul autorizat putand opera echipamentul din dotare in functie de zona in care este necesara uscarea materialelor aplicate.

Spatiile de dimensiuni mari in care se lucreaza pentru constructii noi necesita o cantitate mare de materiale si aparatura specifica pentru fiecare tip de lucrare, spre a facilita munca depusa de muncitori, eficienta lucrarilor efectuate si predarea la timpul stabilit.

Cu ajutorul acestor masini de dezumidificare veti reduce considerabil perioada de uscare a tavanelor, peretilor si sapelor, timp necesar pentru efectuarea urmatoarelor lucrari si a finisajelor, iar climatul de lucru este optimizat pentru cei prezenti pe santier.

Compania TeHnoCenter pune la dispozitie o gama diversificata de racitoare aer si dezumidificatoare profesionale, caracterizate prin rezistenta si putand fi amplasate in conditii dificile pentru colectarea a zeci de litri de apa pe parcursul unei zile. Catalogul online TeHnoCenter cuprinde o varietate de aparate selectate de catre expertii nostri, pentru ca toti clientii sa poata beneficia de cele mai bune rezultate in timpul lucrarilor.

CATEGORII DISPONIBILE IN DEZUMIDIFICATOARE / RACITOARE AER

PRODUSE DISPONIBILE IN DEZUMIDIFICATOARE / RACITOARE AER

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: