Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Pompe testare presiune si detectoare gaze

Pompe testare presiune TeHnoCenter.ro – solutii profesionale pentru orice tip de instalatii

Functionarea corecta si in conditii de siguranta a instalatiilor de orice fel este prioritara atat in etapa de montaj, cat si in timpul exploatarii. TeHnoCenter.ro propune o gama completa de pompe testare presiune pentru instalatiile de incalzire, sanitare, cu aburi, de aer comprimat etc, ce permit utilizatorului sa presurizeze cu usurinta sistemul.

Standarde inalte de calitate – Pompe testare presiune manuale si electrice Rothenberger , Rems si Ridgid la TeHnoCenter

Instalatiile de tevi exista in numar foarte mare si sunt utilizate pentru transportul de fluide, acestea fiind realizate din diverse materiale – otel, inox, aluminiu, cupru, materiale plastice sau chiar materiale compozite precum tevile multistrat. In functie de natura lor, tevile pot fi imbinate prin sudura, cu adezivi, prin filetare sau mecanic cu ajutorul piulitelor. Indiferent de materialul tevilor sau tipul de imbinare, aceste instalatii nu trebuie sa aiba scapari, etanseitatea fiind extrem de importanta. Aici intervin aceste pompe testare presiune -niste dispozitive disponibile atat in varianta manuala, cat si in cea electrica- care testeaza etanseitatea instalatiei prin folosirea unor fluide compatibile precum uleiul sau apa.

Pompe testare presiune instalatii si alte produse profesionale – Oferte TeHnoCenter complete

TeHnoCenter.ro pune la dispozitie nu doar pompe testare presiunii de inalta calitate, ci si detectoare scurgeri gaze, pompe de umplere a instalatiilor solare sau pompe detartrare. Calitatea acestor produse este asigurata de catre colaborarea cu producatori renumiti din domeniul de scule si echipamente pentru instalatii, precum Rothenberger, Virax sau Rems. Aceste pompe de testare a presiunii au o capacitate ce porneste de la 25 bar si poate sa ajunga la 60 bar, in functie de model. Aparatele au o constructie solida si sunt realizate din materiale rezistente la uzura.

Pompe testare presiune – Intretinere si proceduri de siguranta muncii

Pentru o functionare optima este important sa intretineti pompa de testare a presiunii instalatiilor corespunzator. Altfel spus, pastrati rezervorul si sistemul cat mai curat si ungeti pistonul cu vaselina din cand in cand, fara a-l defecta. Deoarece sorbul este prevazut cu o sita speciala care blocheaza intrarea rezidurilor in sistem, asigurati-va ca acesta nu este blocat. In cazul in care este nevoie de curatare, indepartati-l si folositi apa pentru a elimina murdaria. In ceea ce priveste masurile de siguranta necesare pentru utilizarea acestor pompe testare presiune, este foarte important ca inainte de pornirea aparatului sa fie citite toate instructiunile producatorului. De asemenea, folosirea lichidului recomandat contribuie la o durata de viata mai mare a pompei, motiv pentru care substantele corozive sau acizii nu sunt indicate. Reparatiile trebuie realizate cu piese originale, iar pompele nu trebuie utilizate in cazul in care prezinta defectiuni.

Avantaje pompe testare presiune

Efort minim pentru testarea etanseitatii unei instalatii/sistem de tevi;

Presurizare rapida a sistemului;

Actionare manuala sau electrica a pompelor;

Presiunea se mentine in mod automat;

Instalatia este testata rapid, dintr-o singura miscare;

Ideale pentru spatiile inguste.

Etanseitate garantata a instalatiilor cu pompe testare presiune TeHnoCenter

TeHnoCenter va ofera astfel pompe manuale si electrice de testare pentru toate tipurile de instalatii, conducte lungi cu diametre mici, dar si alte sisteme de tevi. Subcategoria de pompe testare presiune este alcatuita din produse de inalta calitate, usor de utilizat si intretinut, dar mai ales cu rezultate foarte bune.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: