Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Freze de zapada electrice

TeHnoCenter.ro - Freze de zapada electrice pentru performanta activitatilor de dezapezire

Daca si tu te-ai saturat sa folosesti lopata non-stop pe timpul iernii, frezele de zapada electrice vor reprezenta o adevarata usurare pentru aceasta activitate. In plus, la noi ai de ales intre numeroase modele, fiecare dintre acestea realizand o deszapezire completa si eficienta.

Freze de zapada de la producatori renumiti

Noi va punem la dispozitie o gama extrem de variata de modele de freze de zapada electrice, toate acestea avand o provenienta certificata. In plus, producatorii acestor utilaje se bucura de renume la nivel internatonal, printre numele sonore enumerandu-se: Honda, Texas. Faptul ca produsele noastre sunt atat de bine clasate in topurile internatinale denota si faptul ca acestea sunt calitative si prin urmare ele reprezinta o investitie pe o perioada lunga.

Frezele de zapada electrice – Libertate de miscare in timpul deszapezirii

Frezele de zapada electrice se remarca prin faptul ca acestea sunt mult mai usoare de cat frezele de zapada pe benzina si prin urmare, in timpul procesului de deszapezire va puteti misca mult mai liber, efortul depus pentru impingerea acesteia nefiind unul mare. Si fiind ca sunt mai usoare,aceste freze de zapada sunt si de dimensiuni mai mici astfel incat se pot curata de zapada si cele mai mici spatii sau locuri de imprejmuire a curtilor unde in mod normal accesul este mai restrictionat. Un exemplu in acest sens ar fi scarile de acces la case sau spatiile inguste care se identifica de obicei intre anumiti pereti ai casei si gardul imprejmuitor.

 

Deszapezire „fara prea mult zgomot”

O freza de zapada electrica este mai avantajoasa si din punctul de vedere al zgomotului produs, astfel acestea sunt mult mai silentioase de cat frezele de zapada pe benzina. Astfel, deszapezirea se poate realiza la orice ora fara a exista riscul ca veti deranja vecinii. Tot din perspectiva zgomotului se mai poate identifica si faptul ca pornindu-se din buton, nu se produce niciun zgomot nici in acest moment, lucru care se intampla la utilajele cu motoare pe benzina sau alti combustibili.

Freze de zapada electrice – Solutia ideala pentru orice gospodarie

Frezele de zapada electrice sunt perfecte pentru a fi utilizate in curte pentru a deszapezi caile de acces cum ar fi aleile, pavajele, trotuarele. Insa acestea pot fi utilizate si in deszapezireaeficienta a altor spatii din curte chiar mai intinse, caci capacitatea lor de actiune este destulde mare. TeHno Center va ofera mai multe modele de freze de zapada electrice, dintre care se evidentiaza:

  • Snow Buster ST 1300 Texas – este o freza de zapada cu un design minimalis care accede in orice zona.
  • Snow Buster ST 1500 Texas – freza de zapada adaptata deszapezirii spatiilor de mici dimensiuni cum ar fi treptele sau terasele.
  • Snow Buster 390 Texas – este o freza extremde performanta care elimina zapada si in conditii de ger puternic.

TeHno Center – Alegerea potrivita in materie de freze dezapada electrice

Tehno Center este un magazin online care se remarca prin calitatea produselor sale oferite,inclusiv a frezelor de zapada electrice. O freza de zapada electrica achizitionata este o investitie pe termen lung care isi va dovedi in totalitate eficienta.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
Ne pare rau, dar in aceasta categorie nu sunt momentan produse.

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: