Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Masini de filetat manuale / electrice

Masini de filetat electrice – Utilizare facila si aplicabilitate variata – Solutii profesionale de la TeHnoCenter

Spre deosebire de diferite instrumente si scule manuale, cele electrice au o serie de avantaje pentru utilizatori. Acestea sunt foarte usor de utilizat, sporesc viteza de lucru si reduc considerabil eforturile utilizatorilor. Aceste beneficii sunt valabile si in cazul acestor masini de filetat electrice disponibile la TeHnoCenter.ro, destinate lucrarilor de instalatii de orice fel, indiferent de complexitatea lor.

 

Confort si siguranta – Masini de filetat electrice de inalta calitate

Gama de masini de filetat electrice se caracterizeaza printr-o serie de calitati specifice produselor profesionale destinate lucrarilor de intretinere, montaj sau reparatii. Aceste masini sunt portabile, au dimensuni compacte, prezinta siguranta in timpul utilizarii si sunt insotite de toate accesoriile necesare. Mai mult decat atat, datorita puterii imbunatatite a acestora si tehnologiilor moderne, rezultatele obtinute sunt mereu superioare. Sunt destinate unei arii foarte mari de aplicabilitate, atat in mediul rezidential, cat si pe santiere pentru numeroase tipuri de lucrari de instalatii.

 

Masini de filetat electrice - Materiale calitative pentru o rezistenta de lunga durata

Pentru ca masina de filetat electrica este un aparat supus utilizarii intense, materialele din care sunt realizate aceste produse trebuie sa fie de calitate superioara. Compania TeHnoCenter va pune la dispozitie masini de filetat electrice ale caror corp si maner sunt realizate din plastic rezistent si fibra de sticla, toata carcasa fiind deosebit de puternica si rezistenta. Manerul este turnat astfel incat sa asigure o prindere sigura si un control optim, indiferent de unghiul din care se lucreaza. Fiecare produs, in functie de producator, are accesorii care mai de care mai utile, ce sporesc randamentul si usureaza munca utilizatorului.

 

Masini de filetat electrice – Producatori importanti asigura calitatea produselor disponibile

TeHnoCenter isi mentine relatia de colaborare cu parteneri importanti din domeniul echipamentelor necesare in instalatii, oferind astfel nu doar o gama variata de aparate si dispozitive, ci si un nivel superior de calitate.Printre partenerii importanti ai companiei se afla Rothenberger, Rems, Ridgid, Proma sau Super Ego, producatori ce stiu exact de ce au nevoie profesionistii din domeniul instalatiilor. Produsele sunt destinate atat pentru lucrari de baza, cat si pentru proiecte complexe, ce necesita o putere mai mare din partea acestor masini. De exemplu, Ridgid - un simbol al calitatii in materie de scule profesionale - este alegerea ideala pentru cei care isi doresc unelte profesionale eficiente. Masina de filetat electrica Ridgid 600 I este un model ce face parte din noua generatie de clupe electrice si este destinat filetarii tevilor cu diametre de pana la 1¼". Masina are o putere de 1 200 W si o greutate de 18.6 kg. Pe langa acest model, exista multe alte masini de filetat electrice dintre care puteti alege, de la producatori importanti.

 

Solutii tehnice inovatoare de la TeHnoCenter.ro – Masini electrice de filetat la preturi avantajoase!

Produsele care alcatuiesc gama de masini de filetat electrice dispun de dotari ce ofera confort sporit si siguranta in timpul utilizarii lor. Manerele ergonomice impiedica alunecarea, iar materialele de calitate superioara garanteaza rezistenta acestor masini in orice conditii de lucru. Asadar, pentru o investitie de lunga durata, masinile de filetat TeHnoCenter reprezinta cea mai buna solutie!

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: