Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Generatoare de sudura

Generatoare de sudura profesionale – Modele disponibile pentru o gama larga de aplicatii- TehnoCenter.ro Generatoarele de sudura sunt echipamente utilizate de catre echipele de interventie specializate, dar si de catre persoane care nu au acces la o retea electrica, acestea fiind o sursa de energi alternativa sigura si ieftina. TeHnoCenter.ro va ofera generatoare de sudura potrivite pentru orice aplicatie, deosebit de economice si fiabile.

Cum functioneaza aceste generatoare de sudura si de ce sunt atat de utile?

Generatoarele de sudura, cat si cele de curent sunt dispozitive ce transforma energia mecanica provenita dintr-o sursa externa in energie electrica. Pentru a intelege mai usor principiul de functionare al acestora, putem spune ca generatorul este asemeni unei pompe de apa responsabile de mentinerea fluxului de lichid, dar nu si crearea acestuia. Asadar, generatorul nu creeaza energie electrica, ci utilizeaza energia mecanica pentru alimentarea aparatelor de sudura cu energia necesara.

Ce fel de generatoare de sudura puteti comanda de la TehnoCenter.ro?

Pentru a beneficia de rezultate satisfacatoare si o functionare in conditii optime, TeHno Center colaboreaza cu producatori renumiti pentru calitatea echipamentelor generatoare de energie electrica, printre care se afla Mitsubishi, AGT, Honda, GenSet, Benza sa Kohler. Acestea functioneaza fie cu benzina fara plumb, fie cu motorina, consumul fiind redus indiferent de categorie. In ceea ce priveste diametrul maxim al electrodului, exista patru variante: 3,25 mm, 4mm, 5 mm si 6 mm. Ultimul criteriu este cel al curentului maxim de sudura, care variaza intre 130 A si 400 A.

Generatoare de sudura profesionale – Care sunt principalele avantaje ale echipamentelor TeHno Center?

  • Dispozitive realizate in conformitate cu normele de protectie aflate in vigoare;
  • Protectie termica;
  • Senzor in baia de ulei;
  • Indicator in recipientul de combustibil pentru o mai buna gestionare a consumului;
  • Prevazute cu selector ce permite reglarea curentului de sudare si alegerea;
  • Scalei de intensitate a curentului de sudare;
  • Dispozitive silentioase, economice si fiabile;
  • Rezervoare generoase ce asigura o autonomie mai mare;
  • Dispozitive prevazute cu diverse accesorii, precum manere si roti pentru facilitarea transportului.
Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: