Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Roboti de pornire auto

Roboti de pornire auto – Aparatura de ultima generatie pentru remedierea descarcarilor pentru bateriile auto

Un robot de pornire auto este util pentru pornirea instantanee a acumulatorilor auto in momentul in care nu are puterea necesara pentru a alimenta motorul. Aceste dispozitive - redresoare sau roboti de pornire auto - sunt utilizate de soferii din intreaga lume pentru a face fata unei situatii urgente prin dublarea acumulatorului autovehiculului in momentul descarcarii, fiind facil si sigur de transportat si operat.

Cand si cum trebuie utilizat un robot de pornire auto?

Orice sofer responsabil sau utilizator al unui utilaj de dimensiuni mari trebuie sa recunoasca semnele unei baterii descarcate:

  • Indicatorii de bord semnaleaza descarcarea bateriei;
  • In unele situatii, motorul nu va porni, desi contactul si electromotorul nu prezinta probleme, fiind un semn evident ca bateria trebuie sa fie redresata;
  • Claxonul suna slab;
  • Farurile ilumineaza slab sau deloc.

 Sfaturi practice pentru utilizarea corecta a unui redresor sau un robot de pornire auto

Cele mai bune rezultate se obtin prin respectarea specificatiilor tehnice care sunt oferite de producatorul modelului pe care il utilizati.

  • Dupa ce ati constatat nevoia de redresare a bateriei, este necesar sa demontati acumulatorul auto - cu precautie - pentru a nu atinge de partea metalica a caroseriei auto clemele care il sustin;
  • Fixati robotul de pornire conform recomandarii companiei producatoare, modelele sunt variate si pot avea diferite pozitii pentru incarcare;
  • Conectati robotul la o sursa de alimentare (priza, alt vehicul sau generator de energie electrica);
  • Se vor fixa clestii redresorului la bornele bateriei si va incepe procesul de incarcare. Dupa incarcarea completa, deconectarea de la sursa de electricitate se va face doar dupa ce indepartati clestii robotului de pornire.

 TeHnoCenter a identificat cei mai performanti roboti de pornire auto

Detectarea unui baterii descarcate nu este cel mai placut mod de a incepe ziua, fie ca ai de parcurs un drum sau iti desfasori activitatea profesionala cu ajutorul unui utilaj. Pentru a remedia situatia data cat mai rapid si pentru continuarea activitatilor zilnice, dotati-va cu unul dintre modelele de redresoare sau roboti si evitati nevoia de a solicita serviciile unei terte persoane.

In plus, castigati timp si energie!

Modelele distribuite in magazinul TeHnoCenter ofera performante pe termen scurt si lung, ajutand la conditionarea imediata a bateriei, asigurandu-i eficienta si timp indelungat de utilizare. In colaborare cu furnizori de incredere, in cadrul acestei game selectam, prezentam si comercializam doar echipamente cu functii inteligente, cu siguranta sporita la operare.

 Telwin – Producator de top redresoare si roboti de pornire auto

Echipele de specialisti TeHnoCenter selecteaza si testeaza toate echipamentele promovate si vandute prin intermediul magazinului online, creat pentru a indeplini toate cerintele de utilizare ale soferilor si utilizatorilor de autovehicule. Produsele TeHnoCenter sunt definitia solutiilor moderne si inovatiei care asigura optimizarea interventiei in caz de urgenta, precum si reducerea semnificativa a costurilor de remediere baterii descarcate Majoritatea robotilor de pornire auto sunt echipamente marca Telwin, unul dintre liderii pietei de profil mondiale (expert in productia redresoarelor si robotilor de pornire, masini si dispozitive de sudura, sisteme si masini de taiat). Functiile si modul de operare sunt caracteristici tehnice necesare clientilor in momentul achizitiei, de aceea, aceste specificatii tehnice sunt mentionate pentru fiecare produs in parte, componente al categoriei roboti de pornire auto. TeHnoCenter vizeaza stabilirea unei relatii de colaborare de lunga durata cu clientii solicitanti, atat prin calitatea si performanta oferita de aparatura comercializata, precum si prin serviciile de asistenta calificata si consultanta oferite in mod gratuit pentru orice client.

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: