Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Foreze de pamant

Foreze de pamant de la TeHnoCenter.ro – Echipamente profesionale pentru saparea gropilor

Activitatile de sapare a gropilor sunt obositoare si epuizante atunci cand nu dispuneti de o unealta automatizata care sa faca treaba in locul dvs. TeHnoCenter.ro comercializeaza foreze de pamant de calitate, ideale pentru usurarea muncii manuale.

Foreze de pamant Stihl si Efco – Performanta garantata prin TeHnoCenter de catre producatori renumiti

Pentru un randament maximizat, TeHnoCenter.ro va pune la dispozitie foreze de pamant cu un design modern si ergonomic, prevazute cu functii inteligente precum: turatie variabila, sistem rapid de inlocuire a burghielor sau sistem de inversare a sensului de rotatie. Indiferent ca doriti sa plantati pomi sau aveti nevoie de o foreza de pamant pentru diverse activitati din domeniul constructiilor, optiunile sunt variate si adecvate pentru toate cerintele si necesitatile omului modern. Astfel, puteti opta pentru foreze de pamant Stihl sau Efco, doua marci recunoscute pentru performanta, calitate si durabilitate.

Caracteristici si dotari necesare pentru foreze de pamant calitative

Este foarte important sa cunoasteti principalele caractersitici ale acestor echipamente inainte de a face o astfel de investitie. Astfel, trebuie sa tineti cont de:

  • Modalitatea de actionare – Exista doua tipuri de foreze de pamant: motorizate sau manuale; evident, noi suntem interesati de cele motorizate – electric sau cu ardere interna - care fac fata cu brio utilizarii intense, mai ales in medii profesionale;
  • Puterea motorului –Referitor la motoarele in doi timpi, puteti opta pentru foreze de pamant cu valori cuprinse intre 2 si 6 cp. Modelele ce ating puterea de 6 cp sunt destinate in general domeniilor de constructii si agriculturii;
  • Alegerea burghiului – Acest element reprezinta una dintre cele mai importante componente ale intregului echipament. Tipurile de burghiu sunt disponibile intr-o gama variata de lungimi si diametre. Atentie la lungimea burghielor si calitatea acestora!
  • Dotari suplimentare – In cazul in care doriti sa cresteti performanta forezei, exista dotari suplimentare la care puteti apela precum: viteza variabila, manere ergonimice, sistem de franare, sistem rapid de inlocuire a burghielor, sistem antivibratii etc.

 

Ce alte criterii mai sunt importante in alegerea unor foreze de pamant?

Pe langa factorii mentionati anterior, exista si alte criterii relevante in alegerea unor astfel de echipamente. De exemplu, greutatea acestei unelte motorizate este foarte importanta, dat fiind ca foreza de pamant necesita multa forta fizica. Ideal ar fi ca greutatea sa nu depaseasca 20 de kg. Zgomotul produs de foreza este un factor de stres si reprezinta un factor important in alegerea echipamentului. TeHnoCenter recomanda un model care produce zgomot sub 80 de dB, dar si echipament de protectie corespunzator. Si desigur, in cele din urma, brandul este foarte important, intrucat acesta reprezinta garantia calitatii produsului achizitionat.

Foreze de pamant profesionale – Solutii ideale pentru gradinarit, munci agricole si constructii

Produsele oferite de TeHnoCenter.ro reusesc sa indeplineasca toate conditiile unei foreze de pamant performante, rezistente si compatibile cu orice tip de activitate. Acestea sunt usor de manevrat, sunt durabile si rezistente si nu necesita mult efort fizic. Mai mult, aici beneficiati de cele mai bune preturi, dar si de producatori de top.

 

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: