Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Generatoare Stationare

Generatoare stationare – O sursa sigura de energie, fara fluctuatii de tensiune – TeHno Center

Generatorul stationar este ideal pentru zonele unde nu exista conexiune la reteaua de energie electrica, dar si pentru a scapa de neplacerile intreruperilor de curent frecvente. TeHnoCenter propunemai multe modele de generatoare stationare, de la producatori de top, la cele mai avantajoase preturi.

 

Informatii utile despre generatoare stationare – Invata sa alegi ca un profesionist impreuna cu TeHno Center!

Generatoarele de curent stationare sunt deosebit de fiabile si sigure, dar mai ales eficiente in cazul caderii de tensiune sau altor intreruperi de curent temporare. Alimentate corespunzator, acestea pot functiona pentru perioade lungi de timp, fiind ideale pentru casele de vacanta sau locuintele situate in zone mai greu accesibile. Aceste generatoare stationare pornesc automat si functioneaza pana cand energia revine. Ba mai mult, unele modele pot fi programate cand sa porneasca si sa se opreasca, toate aceste functii inteligente fiind in beneficiul utilizatorilor.

 

Domenii de utilizare generatoare stationare – Energie electrica usor de obtinut cu echipamnetele TeHnocenter

In ceea ce priveste domeniul de utilizare, aceste dispozitive moderne pot fi utilizate cu succes in aproape orice domeniu. Astfel, TeHno Center pune la dispozitie generatoare stationare ce pot alimenta locuinte, hoteluri, restaurante, cladiri de birouri, depozite, complexe comerciale, ferme agricole etc. Indiferent de domeniul in care este folosit, un astfel de dispozitiv poate functiona doar atunci cand este intrerupta temporar alimentarea cu energie electrica sau non-stop, in functie de necesitatile beneficiarului.

 

Unde se monteaza aceste generatoare stationare? Sfaturi privind siguranta dvs de la TeHno Center

Locul in care urmeaza sa fie amplasat un generator stationar este deosebit de important, deoarece exista cateva aspecte de care trebuie sa tineti cont. Asadar, exista doua posibilitati de monta: in interiorul cladirii sau in exteriorul acesteia. In cazul in care se va opta pentru exteriorul cladirii, TeHnoCenter.ro recomanda alegerea unor generatoare stationare cu curcasa pentru protectie impotriva factorilor de mediu, dar si pentru a reduce nivelul de zgomot.

Montajul in interiorul cladirii este posibil de asemenea, cu mentiunea ca vor exista costuri suplimentare. Mai exact, se va alege un generator fara carcasa, care va avea nevoie de un sistem de evacuare a gazelor arse, dar si un sistem de ventilatie pentru asigurarea unei functionari optime a dispozitivului.

Decizii bazate pe necesitati - Generatoare portabile sau generatoare stationare?

Atunci cand generatorul va fi mutat dintr-o locatie in alta in permanenta, sfatul specialistilor este sa alegeti unul mobil si acoperit de o carcasa solida. Cel stationar, dupa cum ne putem da seama si din denumire, are dezavantajul ca nu poate fi transportat decat la nevoie, el fiind special proiectat pentru a oferi randament non-stop, atat in aer liber, cat si in interiorul cladirilor de orice fel. Prin urmare, solutia este simpla: alegeti in functie de necesitatile dvs.

Putere, siguranta si fiabilitate – Generatoare stationare comercializate de TeHnoCenter.ro

Daca activitatea afacerii dvs, a locului de munca sau cea din propria gospodarie este afectata frecvent de intreruperile de energie electrica, este timpul sa luati in calcul investitia intr-un generator de curent. TeHnoCenter.ro va ofera generatoare stationare profesionale, dar si mobile la un rapor calitate-pret avantajos.

Ordoneaza dupa:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: