Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Exhaustoare (Aspiratoare)

Exhaustoare pentru ateliere mereu curate – Indepartare rapida si eficienta a prafului si rumegusului cu produsele TeHnoCenter

Exhaustoarele sunt echipamente utile si indispensabile atelierelor, fabricilor de mobilier sau gaterelor, intrucat acestea extrag praful si rumegusul rezultate in urma prelucrarii lemnului, mentinand un spatiu de lucru curat. Modelele de exhaustoare TeHnoCenter sunt potrivite atat pentru aplicatii industriale, cat si pentru aplicatii casnice, eficienta lor fiind ridicata in orice mediu de lucru.

Exhaustoare - Viteza mare de aspirare, zgomot redus si radament maxim – Calitate asigurata de TeHnoCenter

In atelierele de prelucrare a lemnului se afla o multime de masini ce produc rumegus – circulare, masini de rindeluit sau degrosat, debitoare etc., astfel ca numeroase sisteme de exhaustare sunt absolut necesare pentru a mentine curatenia din atelier sau orice alt spatiu in care se desfasoara activitati utilitare. In functie de complexitatea spatiului de lucru, se pot alege exhaustoare de dimensiuni reduse cu sac filtrant, sau exhaustoare cu capacitate ridicata de aspirare, prevazute cu saci colectori de mari dimensiuni. Motoarele puternice si mobilitatea echipamentelor usureaza sarcina de intretinere a oricarui atelier sau spatiu profesional, solutiile propuse de TeHnoCenter fiind potrivite chiar si pentru cei mai exigenti clienti.

Cate tipuri constructive exista si ce model de exhaustoare sa alegeti? Recomandari TeHnoCenter

In general, putem discuta de trei categorii de exhaustoare, acestea fiind clasificate dupa tipul de utilizare, asa cum urmeaza:

  • Exhaustoare pentru utilizare casnica – Aceste echipamente preiau rezidurile lemnoase prin intermediul unui flux de curent generat de paletele unui ventilator, care ajung in cele din urma intr-un sac de colectare de mica capacitate;
  • Exhaustoare pentru mediul comercial – Acestea se diferentiaza prin plasarea ventilatorului si a motorului spre partea de jos, praful si rumegusul fiind aspirate prin lateral;
  • Exhaustoare de tip ciclon – Aceste echipamente asigura o filtrare superioara datorita capacitatii sporite de absorbtie, dar si a sacilor cu dimensiuni mai mari. Ocupa o suprafata mica, astfel ca sunt foarte utile chiar si acolo unde spatiul nu este foarte generos.

Exhaustoare de la TeHnoCenter – Performanta sporita in conditii de exploatare intensiva

Utilizarea unui exhaustor profesional nu vizeaza doar mentinerea curateniei in locul de munca, ci si protejarea sanatatii celor care isi desfasoara activitatea intr-un atelier de prelucrare a lemnului. Pe langa rumegus, exista particule fine de praf ce pot dauna sanatatii, astfel ca un sistem de ventilatie profesional, precum si folosirea mastilor de protectie pentru respiratie sunt absolut necesare. Echipamentele comercializate de TeHnoCenter sunt concepute pentru a rezista chiar si in conditii de functionare intensiva, astfel ca protectia oferita este superioara. Puteti opta pentru exhaustoare mobile marca Metabo, Woodster sau Scheppach, prevazute cu motoare de 0.55 kW, ideale pentru mentinerea unui spatiu curat si sanatos. Acestea pot fi amplasate in spatii diferite, in functie de operatiunile pe care le desfasurati si nu necesita intretinere speciala, golirea sacilor fiind suficienta.

TeHnoCenter.ro – Exhaustoare la un raport calitate - pret avantajos – Solutii profesionale pentru atelierul dvs.

Daca sunteti interesati de exhaustoare profesionale capabile sa elimine in mod eficient praful, rumegusul si restul reziduurilor din atelierul dvs., TeHnoCenter va asteapta cu multe oferte de nerefuzat.

PRODUCATOR
LIMITA DE PRET
1192 LEI
1193 LEI
Putere motor ( kW )
Diametru de cuplare ( mm )

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: