Dezumidificator de mare capacitate DH 7160
- Dezumidificatoarele previn formarea ruginii, mucegaiului, petelor.
- Reduc timpul de eliminare a umezelii.
- Regularizeaza diferentele de umiditate intre anotimpuri.
- Reduc cheltuielile de intretinere si depozitare.
- Contribuie la scaderea cerintelor de incalzire.
- Micsoreaza timpul de uscare a cladirilor noi sau a celor inundate.
- Imbunatatesc climatul de lucru
- Dezumidificator de 166 l intr-un design nou.
- Conform reglementarilor CE, dezumidificatorul foloseste agent de racire R1234, avand un efect negativ redus asupra stratului de ozon si un coeficient de incalzire globala (GWP) diminuat.
- Culoare: Negru & galben.
- Dezghetare cu gaze fierbinti (pentru a imbunatati randamantul la temperaturi scazute).
- Higrostat pentru functionare automata.
- Cablu si stecher robuste.
- Contor de ore de functionare.
- Filtrului de admisie aer usor de scos si curatat .
- Panou de control usor de folosit, cu afisarea tuturor informatiilor utile.
- Se leaga direct la canalizare, pentru o functionare continua.
Specificatii :
- Capacitate dezumidificare (30⁰C/80%RH): 166 l/24h
- Capacitate dezumidificare (20⁰C/60%RH): 57.6 l/24h
- Volum aer circulat: 1700 m³/h
- Pentru spatii de aprox.: 2490 m³
- Pentru renovare dupa inundatii: 996 m³
- Putere: 2820 W
- Alimentare: 380V
- Agent de racire: R1234 Interval functionare - umiditate: 30-90%RH
- Interval functionare - temperatura: 5° - 32⁰ C
- Tip compresor: rotativ
- Capacitate rezervor apa: fara rezervor
- Putere sonora LwA: 70 dB
- Dimensiuni (L x l x H): 582 x 410 x 1624 mm
- Greutate: 102 kg
Utilizari :
- CONSTRUCTII: restaurante, pivnite, hoteluri, sali de sport, piscine, uscarea peretilor, etc.
- CONSERVARE: cladiri istorice, biblioteci, arhive, muzee, biserici, galerii de arta, etc.
- ATELIERE SI DEPOZITE: lemn, materiale feroase, hartie, piele, centre de calcul, etc.
- ALIMENTE SI AGRICULTURA: conservarea plantelor, producatori de vinuri, fabrici de branza, fabrici de mezeluri, producatori de miere, brutarii, depozitarea cerealelor, ingrasaminte, tutun, paste fainoase, in sere, in zootehnie, etc.
Observatii :
- Pentru a asigura un randament optim, dezumidificatorul trebuie sa recircule volumul de aer al spatiului in care este amplasat de trei ori intr-o ora (debitul de aer al dezumidificatorului trebuie sa fie de 3 ori volumul incaperii).