Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

GA 100C Calore Generator aer cald suspendat pe Propan , putere 100 kW ,

COD CATALOG: GA100C/Calore
GA 100C Calore Generator aer cald  suspendat pe PropanGA 100C Calore Generator aer cald  suspendat pe PropanGA 100C Calore Generator aer cald  suspendat pe PropanGA 100C Calore Generator aer cald  suspendat pe PropanGA 100C Calore Generator aer cald  suspendat pe Propan
LIVRARE IN 24/48 ORE
24 LUNI PERSOANE JURIDICE / 24 LUNI PERSOANE FIZICE

PREZENTARE PRODUS

Prezentare GA 100C Generator aer cald Calore suspendat pe Propan , putere 100 kW Generator de aer cald suspendat pe Propan GA100C CALORE, putere calorica 47-100,3kW, debit de aer 5.100mcb/h, consum propan 3,40-7,26kg/h, alimentare 230V, greutate 44kg. Concepute special pentru utilizarea în spaţii foarte umede şi prăfoase, acestea dispun de o carcasa din INOX, de un arzător din oţel inoxidabil şi de panou electric etanş.

PRODUCATOR: CALORE
8.187,80 LEI
Pretul contine TVA 19%
LIVRARE GRATUITA *
LA FURNIZOR
ADAUGA IN COSCOMPARA
Suport tehnic:
0720.006.8260724.055.680
*Livrare nationala in localitatile acoperite fara taxa suplimentara de Fan Courier. Lista o puteti consulta aici
*Poza poate contine si alte accesorii fata de standard.
Detalii2 diverse

SPECIFICATII

Tip ardereDirecta
CombustibilGaz Propan
Putere calorica ( kW )47-100.3
Put. calorica ( kcal/h )40.400-86.250
Consum de combustibil ( mc/h )3.40-7.26
Debit de aer ( m3/h )5100
Putere electrica ( W )600
Tensiune de alimentare ( V )230
Dimensiuni ( mm )1146x589x441
Greutate ( Kg )44

DESCRIERE

Tunul de caldura suspendat pe gaz Propan GA100C CALORE are putere calorica reglabila 47-100,3kW, debit de aer 5.100mcb/h, consum gaz Propan G31 3,40-7,26kg/h si poate fi alimentat de la o sursa de curent cu tensiunea 230V. Tunul de caldura GA100C este special proiectat pentru utilizarea in spatii foarte umede si prafoase. Acest tun de caldura pe gaz propan dispune de o carcasa din INOX, de un arzator din otel inoxidabil si de panou electric etans. Generatorul de aer cald GA100C CALORE este conceput pentru a funcţiona exclusiv cu alimentare pe gaz propan G31.

Tunul de caldura GA100C CALORE este prevazut in serie cu priza de aer pentru racordarea unei conducte de aer cu diametrul de 100mm si lungimea maxima de 5m, cu scopul de a alimenta arzatorul cu aer de la exterior atunci cand atmosfera in care se regaseste echipamentul de incalzire este prea prafoasa sau umeda. Tunul de caldura cu gaz propan CALORE model GA100C este echipat standard cu urmatoarele: - Arzator pe gaz propan automat incorporat - Aparatura electronica de control - Panou electric de control potrivit pentru medii umede sau cu praf cu clasa de protectie IP65 - Detector flacara prin ionizare - Aprindere flacara automata - Posibilitate de conectare termostat, umidostat sau temporizator - Termostat de siguranta pentru supraincalzire - Monitorizarea presiunii aerului ventilat de paletele ventilatorului printr-un comutator cu clasa de protectie IP65 - Cablu de alimentare cu ştecher - Regulator de presiune reglabil 0,4 - 1,5bar - Supapa de siguranta STOP-GAZ - Furtun de alimentare cu racorduri - Carcasa externa din otel inoxidabil - Aprindere automata - Comutator vara/iarna pentru a putea fi folosit ca si ventilator Tunuri de caldura SUSPENDATE cu arzator de gaz si ardere directa - Gama GA CALORE Tunurile de caldura seria GA CALORE sunt echipamente industriale de incalzire cu aprindere automata si combustie directa. Tunurile de caldura seria GA CALORE functioneaza cu alimentare electrica 230V monofazica si alimentare cu gaz propan.

 

Tunurile de caldura seria GA CALORE sunt concepute special pentru utilizarea in spatii foarte umede si prafoase. Acestea dispun de o carcasa exterioara de INOX, de camera de combustie din otel inoxidabil si de panou electric etans. Aceste caracteristici asociate cu calitatea de fabricatie foarte ridicata adapteaza aceste echipamente la incalzirea sau protejarea de inghet a crescatoriilor de animale, serelor, hangarelor si cladirilor agricole, a spatiilor industriale. Totodata aceste tunuri de caldura pot fi utilizate in cazul uscarii furajelor, la uscarea betonului in constructii, etc. Fiabile Concepute pentru a fi utilizate in cele mai dificile conditii generatoarele de caldura GA CALORE sunt echipate cu componente de calitate ridicata: - Carcasa din otel inoxidabil - Arzator pe propan - Camera de combustie din otel inoxidabil - Motor si ventilator cu clasa de protectie IP55 - Panou electric etans cu clasa de protectie IP65 - Elice din aliaje usoare anti-coroziune Performante Tunurile de caldura seria GA CALORE beneficiaza de randament termic de 100% si asigura caldura instantaneu, fara perioada de preincalzire. Arzatorul este conceput pentru a reduce la maximum emisiile de CO, NOx si etilena. Puterea calorica generata de aceste tunuri de caldura permite urcarea foarte rapida a temperaturii in spatiile ce se doresc a fi incalzite. Totodata, aceste tunuri de caldura din seria GA CALORE dispun de selector care permite functionarea exclusiv pentru ventilare in sezonul cald. Automate Tunurile de caldura seria GA CALORE sunt echipamente de incalzire concepute pentru functionarea in siguranta, fara supraveghere. Aprinderea poate fi efectuata manual sau automat prin intermediul unui termostat de ambianta, timer, higrostat, sistem informatic sau electronic de climatizare. Tunurile de caldura seria GA CALORE dispun de un termostat de supraincalzire care blocheaza in mod automat functionarea aparatului in caz de temperatura interna excesiva, dar si de controler pentru fluxul de aer cu clasa de protectie IP65.

Tun de caldura pe gaz propan - GA100C CALORE Tunul de caldura CALORE GA100C este conceput pentru a funcţiona exclusiv cu alimentare pe gaz propan. Tunul de caldura CALORE GA100C este livrat gata de utilizare cu furtun si regulator de gaz reglabil, care permite adaptarea foarte simpla a puterii aparatului in functie de nevoi. OPŢIONAL - Termostat de ambianta cu cablu de 10m - Timer - Higrostat - Bucle de cuplaj pentru conectarea a 3, 4 sau 5 butelii de gaz propan - Conducte flexibile de reluare a aerului in arzator cu diametru 100mm si lungimea 5m Productie: FRANTA

SET LIVRARE

OPŢIONAL
• Termostat ambiental etanş cu cablu de 10 M
• Ceas termostatic
• Timer
• Minutar 0 -12 H
• Higrostat
• Bucle de cuplaj pentru 3, 4 sau 5 butelii de gaz propan
• Conducte flexibile de reluare a aerului în arzător, diametru 100 mm, lungime 5 M (GA)...

Review-uri

Fii primul care scrie un review.Spune-ti parerea acordand o nota produsului
ADAUGA UN REVIEW

Istoric navigare

GA 100C Calore Generator aer cald  suspendat pe Propan

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2021. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: