Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

GF 3 Grillo Motocositoare cu motor Honda , transmisie in baie de ulei , tip motor GP160 , bara taiere 112 SF Paioase , putere motor 5,5 Cp

COD CATALOG: GF3/GP160/112SF/grillo
Grillo GF 3 Grillo Motocositoare  cu motor Honda GP 160 bara taiere 110 SF paioaseGrillo GF 3 Grillo Motocositoare  cu motor Honda GP 160 bara taiere 110 SF paioaseGrillo GF 3 Grillo Motocositoare  cu motor Honda GP 160 bara taiere 110 SF paioaseGrillo GF 3 Grillo Motocositoare  cu motor Honda GP 160 bara taiere 110 SF paioaseGrillo GF 3 Grillo Motocositoare  cu motor Honda GP 160 bara taiere 110 SF paioaseGrillo GF 3 Grillo Motocositoare  cu motor Honda GP 160 bara taiere 110 SF paioaseGrillo GF 3 Grillo Motocositoare  cu motor Honda GP 160 bara taiere 110 SF paioase
LIVRARE IN 24/48 ORE
12 LUNI PERSOANE JURIDICE / 24 LUNI PERSOANE FIZICE

PREZENTARE PRODUS

GF 3 Grillo Motocositoare cu motor Honda OHV cu transmisie in baia de ulei , tip motor GP160 , bara taiere 112 SF Paioase , putere motor 5,5 Cp Ambreiaj: inversat Cutia de viteze: in baie de ulei, 6 viteze (3 inainte + 3 inapoi) Dispozitive de siguranta: debreiere automata in cazul pierderii controlului asupra masini (fara oprirea motorului); Priza de putere: 965 rpm Ghidonul: Reglabil in lateral si in inaltime Roti motoare: Pneumatice 4.00 – 10 Bara de taiere SF: 110 cm Greutate: 95 kg cu transmisie, bară de tăiere si motor.

PRODUCATOR: GRILLO
11.005,42 LEI
-8%
10.124,99 LEI
Pretul contine TVA 19%
LIVRARE GRATUITA *
LA FURNIZOR
ADAUGA IN COSCOMPARA
Suport telefonic:
0720.006.8260724.055.680
*Livrare nationala in localitatile acoperite fara taxa suplimentara de Fan Courier. Lista o puteti consulta aici
*Poza poate contine si alte accesorii fata de standard.
Detalii2 diverse

SPECIFICATII

Aplicatie pt.Zona de Ses
Putere motor ( CP )5.5
Tip transmisieBaie de ulei
Cutia de viteze6 v (3 inainte + 3 inapoi)
MotorHonda GP 160
Bara de taiere ( cm )110 SF Paioase
Tip motorProfesional 4 timpi , răcit cu aer
AmbreiajConic cu control inversat
Priza de forta965 rpm ca motocoasa
Dispozitiv de sigurantaOprire automata a motorului in cazul pierderii controlului asupra masinii
GhidonReglabil in lateral si in inaltime
CombustibilBenzina fara plumb
Sistem de pornireDemaror cu sfoara
Roti motoare4.00-10
Greutate ( Kg )100

DESCRIERE

GF 3 Grillo Motocositoare cu motor Honda OHV cu transmisie in baia de ulei , tip motor GP160 , bara taiere 112 SF Paioase , putere motor 5,5 Cp.

Grillo GF3 este o motocositoare perfect echilibrata , Motorul și priza de forta sunt poziționate astfel încât să obțină un spațiu ideal pentru tunsul profesional chiar și pe pante. Centrul de greutate a fost proiectat pentru a face din GF3 o motocositoare manevrabila și sigura chiar și în cele mai exigente condiții. GF3 este echipat cu un ambreiaj conic activ, un dispozitiv care crește considerabil siguranța operatorului. Motocoasitoarele Grillo GF 3 foloseste mai multe tipuri de motoare Honda , precum GP 160 , GP 200 , GX 160 , GX 200 , GX 270 , GX 390 si GX 390 High Inclination care sunt ideale pentru cositurile profesionale pe pante. Varietatea largă de bare de tăiere permite indeplinirea tuturor cerințelor de cosire. Gama largă de accesorii face GF3 o mașină reală multifuncțională!

Bara de taiere standard este modelul "Tirol" cu o lățime de tăiere de 110 cm și cu acționarea manivelei. Este potrivit pentru tăierea tuturor tipurilor de iarbă și poate fi folosit în zone rustice, în livezi de fructe sau în iarbă pentru hrana animalelor. Mecanismul manivelei a fost construit din oțel de calitate superioară și este echipat cu șuruburi pentru toate piesele articulate. Dispozitivul de împrăștiere a ierbii este montat pe cauciucuri rezistente la vibrații, are un profil special pentru o mai bună dispersie a ierbii în cele mai solicitante situații: iarba tăiată este luată și aruncată pe sol prin acțiunea roților, permițând un control mai ușor atunci când călătoriți înainte. Secțiunile lamei sunt realizate din oțel special și fixate cu nituri de 6 mm Dinții bara de tăiere cu un profil special pentru a oferi o tăiere perfectă și sunt fabricați din oțel tratat termic. Dispozitivele de tensionare a lamei sunt ajustabile, asigurând o aderență constantă între lamă și dinți.

Bara centrală de tăiere centrală de 110 cm, cu acțiune, are un mod de tăiere cu mulci și este prevăzută cu două lame care rulează în direcție opusă. Această acțiune de tăiere "asemănătoare foarfeca" reduce vibrațiile de pe ghidon atunci când se costează, asigurând o tăiere optimă a calității în toate condițiile. Datorită caracteristicilor sale, bara centrală de tăiere dublă de 117 cm este ideală pentru tăierea în zone rustice, livezi de fructe sau producerea de iarbă pentru hrana animalelor. Dispozitivul de împrăștiere a ierbii este montat pe cauciucuri rezistente la vibrații, are un profil special pentru o mai bună dispersie a ierbii în cele mai solicitante situații: iarba tăiată este luată și aruncată pe sol prin acțiunea roților, permițând un control mai ușor atunci când călătoriți înainte. Lamele de înaltă calitate sunt fabricate din oțel tratat termic și dispozitivele de pretensionare a lamei sunt fabricate din material flexibil pentru a asigura contactul dintre cele două lame.

Cutia de viteze are 3 trepte de viteză în spate și 3 trepte de viteză Grillo GF3 și a fost proiectată pentru a obține viteza de cosire ideală pentru tăiere atunci când este echipată cu roțile "Tractor" 4.00-8, adică 1.1, 2.6 și 4.3 km / h. Pentru a produce o tăietură uniformă, bara de tăiere pentru a permite o eventuală frecare a solului. Ghidonul este montat pe cauciucuri rezistente la vibrații, care atenuează vibrațiile și lateral. Ghidonul este reglabil lateral pentru a fi utilizat pe pante și reglabil în înălțime pentru a îndeplini toate cerințele utilizatorilor. Este, de asemenea, reversibil și poate fi redus pentru a reduce considerabil dimensiunea mașinii. Toate comenzile sunt într-o poziție confortabilă, inclusiv manetele de reglare a ghidonului.

Grillo are o gamă largă de accesorii pentru a îmbunătăți utilizarea dispozitivului GF3, cum ar fi tăietorul rotativ de 75 cm cu frâna cu lamă, garnitura generală de 68 cm și pentru utilizarea în timpul iernii, lama de zăpadă orientată la 125 cm, precum și 70 cm Aruncător de zăpadă cu două trepte.

SET LIVRARE

Roti duble pneumatice: 4.00-8 .Bara de taiere 110 cm SF ( paioase ) .Toate motocositoarele GF3 se livreaza in dotare standard cu decalimetru, pentru gresarea transmisiei inainte de fiecare utilizare.Review-uri

Fii primul care scrie un review.Spune-ti parerea acordand o nota produsului
ADAUGA UN REVIEW

Istoric navigare

Grillo GF 3 Grillo Motocositoare  cu motor Honda GP 160 bara taiere 110 SF paioase

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2019. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: