Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

HM1010K Stager Compresor ,putere motor 0.75 kW , capacitate rezervor 6L

COD CATALOG: 4530101010/HM1010K/STAGER
HM1010K Stager Compresor  ,putere motor 0.75 kW , capacitate rezervor 6LHM1010K Stager Compresor  ,putere motor 0.75 kW , capacitate rezervor 6LHM1010K Stager Compresor  ,putere motor 0.75 kW , capacitate rezervor 6L
LIVRARE IN 24/48 ORE
12 LUNI PERSOANE JURIDICE / 24 LUNI PERSOANE FIZICE

PREZENTARE PRODUS

HM1010K Stager Compresor ,putere motor 0.75 kW , capacitate rezervor 6L

Compresoarele de aer Stager sunt recomandate pentru ateliere mici, puncte de service auto si pana la linii industriale de productie. Fiind dotate cu roti si maner pentru transport, compresoarele Stager sunt simplu de manevrat in spatii mici, iar manometrul si priza rapida pentru conectarea sculelor pneumatice il fac usor de utilizat chiar si pentru utilizatorii neprofesionisti.

PRODUCATOR: STAGER
520,03 LEI
Pretul contine TVA 19%
COST LIVRARE: 29 LEI*
LA FURNIZOR
ADAUGA IN COSCOMPARA
Suport telefonic:
Oficce@tehnocenter.rovanzari@tehnocenter.ro
*Livrare nationala in localitatile acoperite fara taxa suplimentara de Fan Courier. Lista o puteti consulta aici
*Poza poate contine si alte accesorii fata de standard.
Detalii2 diverse

SPECIFICATII

Volum rezervor ( l )6
Putere motor ( kW )0.75
Debit aspirat ( l/min )126
Presiune maxima ( bar )8
Tensiune de alimentare ( V )230
Frecventa ( Hz )50
Turatie grup ( rpm )2850
Dimensiuni ( mm )500x190x440
Greutate ( Kg )13.5
UngereCu ulei

DESCRIERE

Compresoarele de aer Stager sunt recomandate pentru ateliere mici, puncte de service auto si pana la linii industriale de productie. Fiind dotate cu roti si maner pentru transport, compresoarele Stager sunt simplu de manevrat in spatii mici, iar manometrul si priza rapida pentru conectarea sculelor pneumatice il fac usor de utilizat chiar si pentru utilizatorii neprofesionisti. Siguranta in exploatare este asigurata de protectia termica la suprasarcina resetabila manual si de cablul de alimentare cu impamantare; atat rezervorul cit si restul componentelor sunt protejate la atingere prin legarea la impamantare prin intermediul stecherului cu contact de protectie. La fiabilitatea compresoarelor Stager contribuie in mare masura electromotoarele cu bobinaj din sarma de cupru de buna calitate. Toate compresoarele Stager prezinta in dotarea de serie presostat, regulator de presiune cu cupla rapida (doar modelele monofazate), manometru presiune butelie si manometru presiune reglata, supapa de siguranta, robinet de purjare, roti, maner pentru transport si suport anti-vibratii. Compresoarele Stager cu actionare directa au un cilindru cu piston cu ungere si o treapta de compresie, actionate printr-un cuplaj direct de un electromotor monofazat. Compresorul dispune de o carcasa integrata pentru răcire mai bună şi pentru a permite o mai bună protecţie termică iar filtrul montat face ca zgomotul sa fie mult mai redus fata de alte compresoare. Observatii: - la modelele trifazate, alimentarea electrica se face doar prin cele 3 faze, nu necesita nul. - se recomanda montarea de filtre de ulei si anticondens pe instalatia de aer.

SET LIVRARE

Review-uri

Fii primul care scrie un review.Spune-ti parerea acordand o nota produsului
ADAUGA UN REVIEW

Istoric navigare

HM1010K Stager Compresor  ,putere motor 0.75 kW , capacitate rezervor 6L

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2019. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: