Nu exista produse in cos!
Total produse (0): 0,00 LEI
COS PRODUSE0

Metabo

Metabo - Soluții profesionale pentru scule electrice . Metabo oferă soluții durabile de sistem de la unelte și accesorii la servicii, oferind valoare astăzi și pentru viitor. Oferim o gamă largă de utilizatori profesioniști, axați pe domeniile de competență ale industriei metalurgice și ale comerțului cu produse metalurgice, meserii în domeniul construcțiilor și renovări.

SOLUȚII DE SISTEM PROFESIONAL PENTRU COMERȚUL DE CONSTRUCȚII. Restaurarea, renovarea și modernizarea sunt sarcini de construcție esențiale în secolul XXI. Prin urmare, sunt necesare soluții profesionale tot mai complete pentru a răspunde acestor cerințe în creștere. Am fost pe locație și am ascultat îndeaproape profesioniștii din întreaga Europă din acest motiv, iar acum suntem mai bine informați despre ceea ce aveți nevoie

SOLUȚII individuale pentru comerțul și industria de metale. Noi, de la Metabo, știm că mașinile își ating limitele în fiecare zi. Prin urmare, am dezvoltat produsele noastre pentru uz industrial greu: productivitate ridicată, robustețe extremă și siguranță sigură fac din mașinile noastre parteneri de încredere.

Ordoneaza dupa:
Afiseaza:

TeHnoCenter este un important furnizor de scule, echipamente si utilaje tehnologice profesionale si asigura solutii moderne pentru arii plurivalente de aplicabilitate si utilitate, atat pentru activitati industriale cat si casnice.

© Copyright Tehnocenter 2024. Toate drepturile rezervate.
PLATILE ONLINE LE PROCESAM IMPREUNA CU: